Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συγκίνηση για την εκδημία του π. Σπυρίδωνα Βικέντιου στις Ιτιές

Ο π. Σπυρίδων εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ιτεών εκοιμήθη στα 63 του χρόνια 


Σε ηλικία 63 ετών εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Γεωργ. Βικέντιος, εφημέριος του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Ιτεών στην Πάτρα.
Ο αγαπητός ιερέας είχε σταματήσει τον τελευταίο χρόνο να λειτουργεί στο ναό λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο συνεφημέριος του στο ναό π. Παναγιώτης Καραγιάννης, ο εκλιπών καταγόταν από την Λευκάδα και είχε ως Διάκονος υπηρετήσει στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη ενώ στο ναό του Αγίου Γεωργίου Ιτεών λειτουργούσε εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, πραγματοποιώντας σημαντικό κοινωνικό έργο και έχοντας κερδίσει την αγάπη των κατοίκων της περιοχής και της ενορίας.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 8-11-2016 στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο Κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 7 π.μ. της Τρίτης.
Ο εκλιπών ιερέας ήταν νυμφευμένος με την Πρεσβυτέρα Θεοδώρα με την οποία και είχαν αποκτήσει μία κόρη την Μαρία, σύζυγο Νικολάου Ταμπάση ενώ είχε τη χαρά να δει και έναν εγγονό τον Ιωάννη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

About