Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση - Πρόγραμμα Εγκαινίων Νέου Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ
ΤΗΛ. (FAX) 2610 340-902

Πρόσκλησις
Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος καί τό Ἐκκλησιαστικό Συμβούλιο, σᾶς προσκαλούν στά Ἐγκαίνια τοῦ περικαλλοῦς Ἱεροῦ Ναοῦ, τοῦ Ἁγίου Ἀντωνίου,πού θά τελεσθοῦν κατά τήν καθιερωμένη τάξη τῆς Ἐκκλησίας μας καί τό ακόλουθο πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Ὥρα 5:00 μ.μ.: Ὑποδοχή & κατάθεση Ἁγίων Λειψάνων - Μέγας Πανηγυρικός Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Ὥρα 6:30 π.μ.: Ἀκολουθία τοῦ Ὄρθρου.
Ὥρα 7:30 π.μ.: Ἀκολουθία τῶν Ἐγκαινίων - Πρώτη Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά τῶν Ἐγκαινίων, ἱερουργοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμoυ.
Ὥρα 5:00 μ.μ.: Ἑσπερινός καί Ἱερά Παράκλησις πρός τόν Ἅγιον Ἀντώνιον.
Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε καθημερινώς (μέχρι και την 10ην Δεκεμβρίου, παραμονή των Εγκαινίων) να φέρετε στό Ναὸ, Δίπτυχα με ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων αδελφών, προκειμένου να κατατεθούν διὰ ευλογὶαν ως είθισται, μαζί με τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Μαρτύρων, εντός της Αγίας Τραπέζης.
Πως θα βρείτε το Ναό
1. Από την περιμετρική οδό βγαίνετε στην έξοδο του Γλαύκου. Στο πρώτο φανάρι κάνετε αριστερά και στο επόμενο φανάρι δεξιά. Στην οδό Ακρωτηρίου κάνετε δεξιά και αμέσως αριστερά. Κατευθύνεστε προς την παραλία από τον παράλληλο δρόμο του ποταμού Γλαύκου. 100 Μέτρα πριν βγείτε στον τελευταίο δρόμο (λεωφόρο Ακτή Δυμαίων), στρίβετε δεξιά, στην οδό Ουρανού και αντικρίζετε το Ναό μας.
2. Από την Ακτή Δυμαίων, στο ύψος που ο ανισόπεδος κόμβος συνδέει το νέο λιμάνι με την περιμετρική οδό (αστικό λεωφορείο ΝΟ 5) και στο ρεύμα προς Πάτρα, στρίβετε στην οδό Δημοκλέους όπου ακριβώς βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Nissan. Προχωρείτε όλο το δρόμο που οδηγεί στην οδό Αντιοχείας και στρίβετε δεξιά. Στα 70 μέτρα θα συναντήσετε την οδό Ύλου την οποία ανεβαίνοντάς την θα βρεθείτε στο Ναό μας.
Διεύθυνση
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Επικοινωνία: 2610.340-902 & 6936581661
Fax: 2610.340-902
Email: ioannisdim@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

About